КонтактиКар’єраПартнериОсобливості сервісуПро компаніюГоловна
«Eventum» – професійна доставка продуктів
e-mail: sales@eventum.kiev.ua тел: (044) 222 95 33 (050) 410 26 13


Каталог товарів


Компанія ІВЕНТУМ пропонує новий продукт на ринку HoReCa
07 квітня 2016, 09:01
Компанія ІВЕНТУМ пропонує новий продукт на ринку HoReCa куряче стегно без шкіри і без кістки








М’ясо

В асортименті м’ясних продуктів є охолоджена великокускова сировина зі свинини: шийна частина, вирізка, корейка, лопаткова частина, тазостегнова, рулька; яловичина: вирізка, язик, філейна частина.

Крім охолодженої сировини також в наявності м’ясокопчені вироби виробництва АПК «ІНВЕСТ» та М’ясокомбінату «ЯТРАНЬ».

Сировина зі свинини охолоджена в вакуумній упаковці 

Артикул

Найменування продукту

Термін зберігання, днів

вага, кг

упаковки

транспортної одиниці

1

6026

Свинина напівжирна

14

7,5±0,8

15,0±1,5

2

6029

Вирізка

14

2,1±0,21

6,3±0,63

3

6034

Тазостегнова частина

14

7,0±0,7

14,0±1,4

4

6035

Лопаткова частина

14

3,1±0,3

9,3±0,9

5

6036

Шийна частина

14

1,88±0,18

9,4±0,9

6

6086

Грудинка свиняча в шкурі безкісткова

14

5,0±0,50

10,0±1,0

7

6031

Грудинка свиняча в шкурі

14

5,0±0,44

10,0±0,86

8

6032

Корейка

14

4,25±0,4

8,5±0,8

9

6033

Корейка безкісткова

14

3,6±0,3

10,8±0,9

10

6039

Грудинка без шкури

14

5,33±0,5

10,66±1,0

11

6067

Рулька

14

4,00±0,4

8,0±0,8

 

Ковбасні вироби

Артикул

Найменування продукту

Оболонка

Термін придатності, діб

Вага, кг

одиниці

групової упаковки

транспортної одиниці (ящик)

Продукти зі свинини запечені по ДСТУ 4668

1

9401

Буженина зі свинини запечена вищого сорту

 

15

3,2±0,8

 

6,4±1,6

2

9403

Буженина зі свинини запечена вищого сорту

 

15

1,6±0,4

 

6,4±1,6

Продукти зі свинини копчено-варені по ДСТУ 4668

3

9218

Продукт зі свинини Окіст "Свинячий" в/г копчено-варений з тазостегнової частини без шкури ДСТУ 4668:2006

 

15

0,29±0,05

 

5,22±0,9

4

9223

Продукт зі свинини.  Окіст "Свинячий" із тазостегнової частини без шкури копчено-варений вищого сорту

 

15

1±0,2

 

4±0,8

5

9217

Продукти зі свини.  Балик "Свинячий" в/г копчено-варений вищого сорту

 

15

0,3±0,05

 

4,5±0,75

6

9222

Продукти зі свинини.  Балик "Свинячий" в/с копчено-варений вищого сорту

 

15

0,7±0,3

 

3,5±1,5

7

9220

Продукти зі свинини.  Грудинка "Свиняча" з шкурою копчено-варенавищого сорту

 

15

0,3±0,05

 

3,9±0,65

8

9225

Продукти зі свинини. Грудинка "Свиняча" з шкурою копчено-варена вищого сорту

 

15

0,9±0,2

 

3,6±0,8

9

9202

Продукти зі свинини. Щоковина "Делікатесна" копчено-варена другого сорту

 

15

0,3±0,1

 

4,2±1,4

Продукти зі свинини копчено-варені по ТУ У 15.1-34626750-003

10

9216

Продукти зі свинини. Реберця "До пива" свинячі копчено-варені другого сорту

 

5

2±0,3

 

4±0,6

11

9213

Продукти зі свинини. Реберця "Свинячі" копчено-варені другого сорту

 

15

0,26±0,05

 

2,6±0,5

12

9221

Продукти зі свинини. Свинячі вуха  копчено-варені  третього сорту

 

15

0,11±0,08

2,1 ± 0,3

4,2±0,6

13

9226

Продукти зі свинини. Свинячі вуха "Апетитні" копчено-варені другого сорту

 

15

0,19±0,08

2/0,38 ± 0,16

4,18±1,76

Продукти зі свинини. Шинки по ДСТУ 4668

14

9108

Продукти зі свинини.  Шинка "Екстра" із свинини варена вищого сорту

пузир

15

1,8±0,5

 

7,2±2,3

15

9105

Продукти зі свинини.  Шинка "Екстра" із свинини варена вищого сорту, порційна

пузир

15

0,9±0,25

 

7,2±2,3

Ковбаси варені

16

81193

Ковбаса варена м`ясомiска "Апетитна" порційна першого сорту згiдно ТУ У 10.1-34626750-009:2013

коллаген

15

1,4±0,25

 

5,6±1

17

81071

Ковбаса варена "Союзна" першого сорту

поліамід

45

1,6±0,04

 

4,8±0,12

18

81083

Ковбаса варена "Столична" вищого сорту

пузир

15

1,8±0,5

 

7,2±2,3

19

81183

Ковбаса варена "Столична" вищого сорту, порційна

пузир

12

0,9±0,25

 

7,2±2,3

20

81293

Ковбаса варена "Традиційна" вищого сорту ДСТУ 4436:2005

коллаген

12

1,4±0,25

 

5,6±1

Ковбаси напівкопчені ДСТУ 4435

21

86442

Ковбаса напівкопчена "Брістоль" вищий сорт

білкова

35

0,4±0,02

 

6,4±0,32

22

86012

Ковбаса напівкопчена "Дрогобицька" вищого сорту

білкова

35

0,4±0,02

 

6,4±0,32

23

86152

Ковбаса напівкопчена "Єгерські ковбаски" другого сорта

білкова

35

0,032±0,002

6/0,192 ± 0,012

6,912±0,432

24

86252

Ковбаса напівкопчена "Єгерські ковбаски" другого сорта

білкова

35

0,032±0,002

1,25 ± 0,1

5±0,4

25

86422

Ковбаса напівкопчена "Зерниста" другого сорту

свин.черева кільце

35

0,42±0,05

 

4,2±0,5

26

86452

Ковбаса напівкопчена "Ковбаски єгерьскі великі" другого сорту

натурін

35

0,073±0,005

1,25 ± 0,1

5±0,4

Ковбаси смажені по ДСТУ 4433

26

85135

Ковбаса смажена "З печінкою" першого сорту

свин. черева

20

0,25±0,05

 

4±0,8

28

85115

Ковбаса смажена "Українська" вищого сорту

свин. черева

20

0,245±0,05

 

3,92±0,8

29

85045

Ковбаса смажена "Хуторська" вищого сорту

свин. черева

20

0,425±0,1

 

2,55±0,6

Сосиски та сардельки  по  ДСТУ 4436

30

83112

Сардельки "Вершкові" вищого сорту

свин. черева

15

0,1±0,01

1,3 ± 0,2

5,2±0,8

31

83082

Сардельки "Класичні" 1/г ДСТУ, н/о,ЗА

свин. черева

15

0,1±0,01

1,2 ± 0,2

4,8±0,8

32

82111

Сосиски "Кроха" першого сорту

поліамід

25

0,03±0,005

1,2 ± 0,1

4,8±0,4

33

82131

Сосиски "Молочні" вищого сорту

поліамід

25

0,05±0,004

1,2 ± 0,1

4,8±0,4

34

82242

Сосиски "Франкфуртські" першого сорту

натурин

15

0,044±0,005

0,45 ± 0,05

4,5±0,5

35

82142

Сосиски "Франкфуртські" першого сорту

натурин

15

0,044±0,005

1,4 ± 0,1

5,6±0,4

Створення сайту в Києві: студія Камінського © 2015—2019 eventum.kiev.ua Всі права захищені